Polityka Prywatności

Zgodnie z art. 13 ust. 1 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 roku w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (zwane dalej: RODO) informujemy, iż:

1) Administratorem Państwa danych osobowych jest Agencja Reklamowa Apogelion, ul. Św. Andrzeja Boboli 89/18, 15-649 Białystok, NIP 966 141 61 33 (zwana dalej: Apogelion).

2) Inspektorem ochrony danych w Apogelion jest Apogelion.

3) Jakie dane są gromadzone?

Korzystający z naszych serwisów pozostają anonimowi tak długo, aż sami nie zdecydują inaczej. Wynikające z ogólnych zasad połączeń realizowanych w Internecie informacje zawarte w logach systemowych (np. adres IP) są przez Apogelion wykorzystywane w celach technicznych, związanych z administracją i wyświetlaniem strony. Poza tym adresy IP są wykorzystywane do zbierania ogólnych, statystycznych informacji. Informacje podane w formularzu są wykorzystywane przez Apogelion do niezbędnych kontaktów z użytkownikami strony oraz dane zawarte w wysyłanej do nas wiadomości e-mail. Na naszej stronie używamy technologii takich jak: pliki cookie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu ułatwienia korzystania ze strony. Dane będą przetwarzane do czasu posiadania udzielonej zgody.

4) Państwa dane osobowe będą przechowywane przez okres potrzebny do wyświetlenia informacji na stronie, zapamiętania ustawień, zestawieniu statystyk oraz okres trwania zawartej przez Państwa z Apogelion umowy o świadczenie usług oferowanych przez Apogelion, w związku z którą Państwa dane osobowe są przetwarzane, a po tym okresie do dnia upływu terminu przedawnienia roszczeń z tytułu zawartej przez Państwa z Apogelion umowy o świadczenie usług oferowanych przez Apogelion. Natomiast Państwa dane osobowe utrwalone w dokumentacji księgowej będą przechowywane przez okres wskazany w obowiązujących przepisach prawa, w tym przepisach podatkowych.

5) Mają Państwo prawo żądania od administratora dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia, lub ograniczenia przetwarzania, prawo do przeniesienia danych oraz prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego – GIODO. Uprawnienia powyższe przysługują także w przypadku prawidłowego przetwarzania danych przez administratora i nie mają wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie Państwa zgody przed jej wycofaniem.

6) W jaki sposób chronione są informacje? Formularz wypełniany przez użytkownika realizowany jest za pomocą szyfrowanego protokołu transmisji danych.

7) Państwa dane osobowe, co do zasady nie są przekazywane poza obszar EOG. Apogelion nie będzie przekazywał Państwa danych osobowych podmiotom trzecim, chyba że będzie tego wymagało wykonanie umowy z Apogelion. Dane zostaną przekazane w celu i w zakresie koniecznym do prawidłowego i należytego wykonania zawartej przez Państwa z Apogelion umowy, oraz zostaną Państwo o tym fakcie powiadomieni. Apogelion może przekazać Państwa dane związane z wyświetlaniem strony do usługi Google Analytics.

8) Wyrażenie zgody jest dobrowolne i w każdej chwili można ją wycofać.

Agencja reklamowa APOGELION

Zapraszamy wkrótce!  PRZEBUDOWA SERWISU DO 01.05.2018r.

12 lat, 300 klientów, 5000 projektów. Ambicja, wszechstronność i radość z nowych wyzwań – nasza praca to spełnianie oczekiwań klientów, ale też szukanie nowych rozwiązań i możliwości. Wszystko w połączeniu z wieloletnim doświadczeniem i wieloma sukcesami. Zespół agencji reklamowej Apogelion serdecznie zaprasza.

main_yoga

DLACZEGO?
Ponieważ to nasza pasja, która wypełnia nas energią i kreatywnością. Ponieważ każda realizacja jest naszym sukcesem, który zostaje gdzieś w sercach, dając nam radość. Ponieważ widząc osiągnięcia naszych klientów, wiemy, że jest w nich nasza cegiełka, często całkiem spora.

 

 

Reklama

ZAKRES NASZYCH PRAC:

DESIGN & MARKETING (ATL & BTL)

KAMPANIE REKLAMOWE
PROGRAMY LOJALNOŚCIOWE
POZYCJONOWANIE MAREK
SLOGANY REKLAMOWE
WIZERUNEK FIRM

FOLDERY, KATALOGI, BROSZURY
GAZETKI, KSIĄŻKI, ALBUMY
ULOTKI, PLAKATY, KUPONY, KARNETY
KALENDARZE, KARTY POCZTOWE
I OKOLICZNOŚCIOWE
KARTY PLASTIKOWE, WIZYTÓWKI
OPAKOWANIA, ETYKIETY

REKLAMA ZEWNĘTRZNA
STANDY, BANERY, BILLBOARDY

STRATEGIE MEDIÓW
REKLAMA PRASOWA
RADIO
TV

 

WWWW DESIGN
SERWISY WWW, SKLEPY INTERNETOWE
WIZYTÓWKI WWW
POZYCJONOWANIE WWW
MARKETING INTERNETOWY
PREZENTACJE MULTIMEDIALNE
OPROGRAMOWANIE INTERNETOWE
MAILINGI, MARKETING PORTALOWY
PLANOWANIE KAMPANII INTERNETOWYCH

DESIGN

FOTOGRAFIA STUDYJNA I PLENEROWA
WIZUALIZACJA I RENDERINGI 3D
MODELING 3D

 

Marketing Polityczny

Marketing polityczny, kształtowanie wizerunku publicznego i marki osobistej. Za tymi suchymi słowami opisującymi naszą pracę dla naszych elit stoi wieloletnie doświadczenie, doskonała znajomość potrzeb i preferencji wyborców, zaplecze reklamowe, wsparcie profesjonalnych pisarzy, copywriterów i dyrektorów kreatywnych. A przede wszystkim sukcesy, które procentowo mogą zawstydzić nawet największe polskie agencje marketingowe.

 

POMOGLIŚMY W SUKCESIE DLA:

Lech Rutkowski (Prezydent Miasta Białystok)

Anna Maria Anders (Senator)

Adam Andruszkiewicz (Poseł)

Bogusław Dębski (Wicemarszałek Województwa Podlaskiego)

Alicja Biały (Radna Rady Miasta Białystok)

Dariusz Wasilewski (Radny Rady Miasta Białystok)

Henryk Dębowski (Radny Rady Miasta Białystok)

Grzegorz Jakuć (Wójt gminy Turośń Kościelna)

Zdzisław Dąbrowski (Wójt gminy Trzcianne)

Aleksander Sielicki (Burmistrz Miasta Kleszczele)

Grażyna Jaszczuk (Wójt Gminy Milejczyce)

Gniewomir Rokosz – Kuczyński, Józef Maślak, Andrzej Mioduszewski, Zenon Opryszczko

Wydawnictwo

Zapis myśli ludzkiej, towarzyszący nam od wieków, stojący za rozwojem naukowym i rozrywką. Praca przy książkach jest dla nas wyjątkowym doświadczeniem. Zajmujemy się całym procesem wydawniczym: od korekty redakcyjnej do wydrukowania książki. Oczywiście dopuszczamy zlecenie nam wybranych etapów prac.

main_czcionka

 

Internet Logo Książki i gazety Etykiety i opakowania

Kontakt

Zapraszamy serdecznie do kontaktu:

665 325 800
apogelion@apogelion.pl

 

ul. Św. Andrzeja Boboli 89/18
15-649 Białystok

 

 

 

 

main_coffe2